Kooperatifiçilik Programı Finaller Öncesi Moral Depoladı

24 Mayıs 2017 tarihinde Biga Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı 1. Ve 2. Sınıf öğrencileri final sınavları öncesi Biga Abdiağa Mesire Alanında piknik organizasyonu yaparak moral depoladı.

Program Danışmanı Öğr. Gör. Muradiye ÖZEL ÖDÜL ve öğrencilerinin organize ettiği etkinliğe,  Gıda Teknolojisi Programı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. A. Gülin ESER ve Pazarlama Programı Öğr. Gör. Emine ÇETİN’ de katılarak renk kattı.  Benzer kaynaşma organizasyonlarını sık sık gerçekleştiren kooperatifçilik programının öğrencileri bu tür etkinliklerin birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı yaratarak sosyalleşmelerine katkı sağladığını ve devam etmesi gerektiğini dile getirdi.