Kooperatifçilik Programı Teknik Gezi Düzenledi.

.

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programı 1. Ve 2. Sınıf öğrencileri Program Danışmanı Öğr.Gör. Muradiye Özel Ödül ve Program Öğr. Gör. Cansu Cengiz ile birlikte 27 Ekim 2023 Cuma günü S.S. Gönen Merkez Hasanbey Tuzakçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Geziye Eceabat İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Mühendisleri ile S.S. Eceabat Merkez Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ortakları ve Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı da katılım sağladı. Program hep birlikte edilen kahvaltının ardından, Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Berrin Yetkin Var tarafından, kooperatifin faaliyetleri hakkında bilgi verilmesi ile devam etti. Ardından kooperatife ait “Kaz evi” ve “Damızlık Koyun Kuzu” işletmelerinin ziyaret edilmesi ile son buldu. Derslerde öğrendikleri teorik bilgileri uygulamalı olarak görmek öğrencilerimizi son derece motive etti.