KOOPERATİFÇİLİK PROGRAMI BİGA ZİRAAT ODASI MECLİS TOPLANTISINA KATILDI
ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı 2. Sınıf öğrencileri 20 Mayıs tarihinde Biga Ziraat Odası Meclis toplantısına katıldı.

Biga Ziraat Odası Genel Sekreteri olan ve aynı zamanda Kooperatifçilik Programında derslere giren Ziraat Mühendisi Arif ÖDÜL gözetiminde gerçekleşen toplantı Meclis Başkanı Hüseyin BULUT' un öğrencilere hoş geldin demesi ve kısa bir açılış konuşmasıyla başladı, toplantıda öğrenciler Biga Ziraat Odası'nın meclis toplantılarının ne şekilde yapıldığını, toplantı prosedürünü, gündemlerin oluşumunu, kararların nasıl alındığını uygulamalı olarak görme fırsatı yakaladı. Toplantı sonunda meclis başkanı ve üyelerle hatıra fotoğrafı çektiren bazı öğrencilerin hayli keyifli olduğu görüldü.

331-zebs-r1.jpg
331-zebs-r2.jpg