GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI'NIN BANVİT GEZİSİ

Gıda Teknolojisi Programı (örgün ve ikinci öğretim) öğrencileri, mesleki bilgilerini pekiştirmek, iş sektörü hakkında bilgi sahibi olmak, uygulama alanında gözlem yapabilmek amacıyla Öğr. Gör. Dr. A. Gülin Eser gözetiminde 26.02.2014 ve 03.03.2014 tarihlerinde sektörde söz sahibi kurumsal bir firma olan Banvit A.Ş.’nin İleri İşlem Teknolojileri Bölümüne teknik gezi düzenlemişlerdir.

Firma yetkililerince, hammadde kabul, beyaz ve kırmızı et ve et ürünleri üretim alanları, salam, sosis, sucuk, taze işlenmiş bölüm, döner üretim bölümleri gezdirilmiş, üretim, paketleme teknolojisi, kullanılan makine ve cihazlar, hijyen ve sanitasyon uygulamaları, soğuk depo uygulamaları ve sevkiyat konusunda teknik bilgiler anlatılmıştır. Gülin Eser, “sektörde öncü bir firma olan Banvit A.Ş. yetkilileri kendi iş deneyim ve tecrübelerini bizimle paylaştılar, son teknolojik uygulamalardan ve sektördeki gelişmelerden bahsettiler. Öğrencilerimiz, gelecekte çalışma alanı olabilecek olan sektör hakkında fikir sahibi oldular” dedi.

300-zdus-r1.jpg
300-zdus-r2.jpg