Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Gıda Teknolojisi Programı Teknik Gezide
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI TEKNİK GEZİDE

Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri, meslek bilgilerini pekiştirmek, gelecekte çalışma alanları olacak olan firmaları inceleme fırsatı bulmak, iş atmosferi hakkında gözlem yapmak, ileride içinde bulunabilecekleri alanlarda süreçlerin nasıl işlediğine dair tecrübe edinme şansı yaratmak amacıyla 25.12.2013 tarihinde Öğr.Gör.Serpil ADAY gözetiminde MEYDERE Gıda Sanayi'ye teknik gezi düzenlemiştir. Öğr.Gör. Serpil ADAY " Dondurulmuş ürün alanında çok başarılı olan bir firmaya gitmek, uygulanan işlemleri yerinde inceleme fırsatı bulmak öğrencilerimizin teorik olan bilgilerini pratikle pekiştirmelerini sağlıyor" dedi

299-xeog-r1.jpg