Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Gıda Teknolojisi Programı Öğrencilerinin Yapmış Olduğu Ürünler Sergilendi
Biga Meslek Yüksekokulumu Gıda Teknolojisi programı 2. Sınıf öğencileri hazır yemek teknolojileri dersi kapsamında yapmış oldukları ürünleri öğretim üyeleri, öğrenci arkadaşları ve okulumuza bu tarihte ziyarette bulunan Bulgaristan Plovdiv Üniversitesi Gıda Teknolojisi Bölümü öğretim görevlilerinin beğenisine sunmuşladır.

Öğrencilerimizin Öğr. Gör. Dr. Gülin Eser eşliğinde yaptıkları reçeller (süt reçeli, havuç reçeli, karpuz kabuğu reçeli, kivi reçeli, ananas-karadut reçeli, muz reçeli, limon reçeli, portakal reçeli, incir reçeli, kabak reçeli, çilek reçeli), şeker kaplı pasta ve kurabiyeler ve cup kekler çok beğenilmiştir. Bu ürünler Çomü tanıtım günlerinde de sunulmuştur.

327-xffg-r1.jpg