Gıda Teknolojisi Programı Öğrencileri Meydere Gıda Sanayii Firmasına Teknik Gezi Düzenledi.

Gıda Teknolojisi Programı birinci sınıf öğrencileri, 29.03.2017 tarihinde Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü ve Yrd. Doç Dr. A. Gülin Eser eşliğinde Meydere Gıda Sanayii firmasını ziyaret etmişlerdir.

Gezi süresince öğrencilerimize firma yetkililerince işletmenin iş akışı anlatılmış, meyve-sebze işleme; hammadde kabul, ayıklama, yıkama, haşlama, IQF, paketleme, dondurma, depolama işlemleri gösterilmiş, yapılan mikrobiyal analizler hakkında bilgi verilmiştir.

Yapılan bu teknik gezi ile öğrencilerimiz hem iş sektörü hakkında bilgi edinmiş hem de teorik bilgilerini uygulama işlemlerini görerek pekiştirmiştir. Ayrıca işletmede staj yapabilme imkânının olması da öğrencilerimiz açısından oldukça faydalıdır.