Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Biga Meslek Yüksekokulu

Gıda Teknolojisi Öğrencilerinden Reçel ve Zeytin Sunumu
GIDA TEKNOLOJİSİ ÖĞRENCİLERİNDEN REÇEL VE ZEYTİN SUNUMU

Gıda Teknolojisi Programı örgün ve ikinci öğretim öğrencileri 30.12.2013 tarihinde dersleri kapsamında yaptıkları reçelleri ve zeytinleri hem hocalarının hem de arkadaşlarının beğenisine sundular. Öğr.Gör.Serpil ADAY, "Bu sene öğrencilerimizle yeşil ve siyah zeytinleri hem geleneksel yöntem kullanarak hem de sanayi yöntemleriyle ürettik, reçellerde ise farklı sebze ve meyveleri kullanarak birbirinden lezzetli ürünler elde ettik."dedi.

296-wmhk-r1.jpg