Gıda Teknolojisi İ.Ö Programı Öğrencileri Meydere Gıda Sanayii Firmasına Teknik Gezi Düzenledi.

Gıda Teknolojisi Programı İ.Ö programı ikinci sınıf öğrencileri, 07.12.2017 Perşembe günü Biga Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü gözetiminde Meydere Gıda Sanayii firmasına inceleme gezisi düzenlemişlerdir.

Gezi süresince öğrencilere Meydere İşletme Müdürü Bülent Öktem tarafından meyve-sebze işleme; hammadde kabul, ayıklama, yıkama, haşlama, IQF, paketleme, dondurma, depolama işlemleri gösterilmiş, yapılan mikrobiyal analizler hakkında bilgi verilmiştir.

Yapılan inceleme gezisi hakkında başta  işletme müdürü Bülent Öktem olmak üzere işletme çalışanlarına teşekkür eden Öğr. Gör. Ertuğrul Bilgücü, ”Yapılan bu teknik gezi ile öğrencilerimiz hem iş sektörü hakkında bilgi edinmiş hem de teorik bilgilerini uygulama işlemlerini görerek pekiştirmiştir. Ayrıca işletmede staj yapabilme imkânının olması da öğrencilerimiz açısından oldukça faydalı olacaktır” demiştir.