Biga MYO Öğrencileri, Türkiye İnovasyon Haftasına Teknik Gezi Düzenledi

Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından ICC İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 5. Türkiye İnovasyon Haftası etkinliklerine Biga Meslek Yüksekokulu’ndan İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Makine, Otomotiv ve Gıda Programı öğrencileri katıldı.

Biga Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon bölümü öğretim görevlisi Ergül Söylemezoğlu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen gezi süresince; Ar-Ge, İnovasyon, İnovatif Girişimcilik, İleri Teknoloji konularına odaklı kongre, konferans, fuar etkinliklerine katılarak bu yıl ilk defa Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Teknopark’nın da katılım sağladığı etkinlikteki üniversitemizin standını da ziyaret etmişlerdir. Bilindiği gibi etkinliğin son gün düzenlenen ödül töreninde, İnovalig 2016 şampiyonları ödüllerini Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almışlardır.