KYK (YURTKUR) BURS BAŞVURU DUYURUSU

Yükseköğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nce, Üniversitemize tahsis edilen burs kapsamında, Meslek Yüksekokulumuza tahsis edilen burs kontenjanına (4 ASİL+4 YEDEK) başvurmak isteyen öğrencilerimizin; başvuru formlarını Meslek Yüksekokulumuz web sayfasından veya Okulumuzdaki Kırtasiyesiden temin ederek, 18 Ekim 2017 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Meslek Yüksekokulumuz Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Not : Burs Kredi Yönetmeliği 9. maddesinde Burs Verilmeyecek Öğrenciler ile ilgili hususlara dikkat edilerek başvuru yapılması gerekmektedir.

Burs Kredi Yönetmeliğinin 9. Maddesine göre burs hakkı olmayan öğrenciler:
a) Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almış öğrenciler,
b) 5102 Sayılı Kanunun 2. maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
c) Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler,
d) Yabancı uyruklu öğrenciler,
e) Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri,
f) Ek süre öğrenim gören öğrenciler,

Başvuru formu ektedir.

Başvuru Formları.pdf