Ders Seçme/ Kayıt Yenileme İşlemleri Hakkında Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine

.

Birinci sınıf ve ikinci sınıf öğrencilerimizin ders seçme işlemleri kendileri tarafından 10-14 Eylül 2018 tarihlerinde yapılacaktır.

Katkı payı ve öğretim ücreti olan öğrencilerimiz (ikinci öğretim okuyanlar, iki yılı aşanlar ve ikinci üniversite okuyanlar) harçlarını Ziraat Bankası ATM’lerinden veya Ziraat Bankası internet şubesi aracılığıyla öğrenci numaralarıyla yatıracaklardır.

Ders seçme işlemi; tüm öğrencilerimiz tarafından ubys.comu.edu.tr adresine girilerek yapılacaktır.  ubys.comu.edu.tr adresine ilk girişlerde; istenen kullanıcı adı ve şifre kısmına (ikisi içinde) TC kimlik numarası yazılacaktır.

Sisteme ilk girildikten sonra, öğrencilerimiz tarafından şifre belirlenecektir. Sonraki girişler; TC ve yeni belirlenen şifre ile sağlanacaktır.

Not. Yatırılan katkı payı veya öğretim ücreti makbuzları, ilgili program danışmanına teslim edilecektir.