Başarı durumuna göre yatay geçiş sonuçları

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Başarı Durumuna Göre Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları Listesi

İrem AY

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Güz yarıyılına merkezi yerleştirme puanı ile yatay geçiş yapmak isteyen Ahi Evran Üniversitesi Mucur Meslek Yüksekokulu Kooperatifçilik Programı 1.sınıf Öğrencisi İrem AY’ın yatay geçiş isteğini belirten dilekçe ve evrakları ilgili Bölüm Başkanı tarafından incelenmiş olup, görüşünü bildiren dilekçesine istinaden adı geçen öğrencinin Kurumlar Arası Yurt İçi ve Yurt Dışı Yatay Geçiş Başvuru Koşullarının 4. Maddesinin a bendindeki “Kayıtlı bulunduğu diploma programında, tamamlamış olduğu dönemlere ait tüm dersleri almış ve başarmış olması zorunludur” şartını taşımadığından yatay geçiş başvurusu kabul edilmemiştir.