Azami Süre Sonunda Kaydı Silinen Öğrencilerin Dikkatine

Üniversitemiz Senatosunun 26.06.2018 tarih ve 07/01 nolu kararı ile’’2547 Sayılı Kanunun 44. Maddesinin ( c ) Fıkrası Uygulama İlkeleri’’nin 4. Maddesinin ( a ) bendinde yer alan ’’Azami süreler sonunda kayıtlı olduğu öğretim programından mezun olabilmek için son sınıf öğrencilerine, başarısız oldukları (başarı notu FF-FD-YS olanlar) bütün dersler için iki ek sınav hakkı verilir. Bu sınavlar sonunda, mezun olabilmesi için başarması gereken toplam ders sayısını, beşe (5) indiremeyen öğrencilerin üniversite ile ilişkileri kesilir. ’ibaresi gereğince; 28-31 Ağustos 2018 tarihlerinde yapılan 1. Ek Sınavlara, 11-13 Eylül 2018 tarihlerinde yapılan 2. Ek Sınavlara başvurusu bulunmayan öğrencilerimiz ile ’’Azami öğrenim süresi sonunda kayıtlı olduğu programdan hiç almadığı / alamadığı ya da alıp da devam şartını sağlayamadığı ders sayısı altı ve daha fazla olan öğrencilerin Üniversite ile ilişikleri kesilir.’’ ibaresi gereğince; 2018-2019 Güz yarıyılında harcını yatıran ancak kaydı silinen öğrencilerimize harç iadesi yapılabilecektir.

Harç iadesi talep eden öğrencilerin ekteki formu doldurarak Müdürlüğümüze 31.12.2018 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir.

harç iade dilekçe örneği.odt