2015/2016 YAZ OKULU GEÇİCİ KAYIT SONRASI DERS DURUMU
YAZ ÖĞRETİMİ AÇILACAK BİRİMLERİMİZDE KAYITLARLA İLGİLİ
UYGULANACAK İŞLEMLER

1. Birimlerimiz Yaz Okulunda açmak istedikleri derslerin duyurusunu yapacaklardır.
  2. Yaz Öğretimi ders kayıt işlemleri ilgili /Fakülte/Yüksekokul birimlerince yapılacaktır.
  3. Öğrenciler, derslerini hangi birimden alırsa alsın, ders kayıt formlarına mutlaka kayıtlı bulundukları Fakülte/Yüksekokul bölümündeki ders planında yer alan ders kodlarını yazacaklardır. Ayrıca ''Optik Ders Kayıt Formu'' doldurduktan sonra dersin hocasına ve kendi bölümüne onaylatacaklardır. (Örneğin : Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği öğrencisi 103 Kimya dersini, Yaz Öğretiminde Fen-Edebiyat Fakültesinde açılan bir bölümden alıyorsa, bu bölümdeki ders kodunu değil, okuduğu bölümün Kimya dersinin kodunu (103) kodlayacaktır.)
  4. Yaz Okulu kaydını öğrenciler bizzat veya noterden vekalet verdikleri kişilerce yaptırabileceklerdir.
  5. Yaz Öğretimi öğrenim ücretleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörlüğü Yaz Okulu adına açılan Ziraat Bankası Onsekiz Mart Üniversitesi Şubesi 17000-5015 (IBAN:TR340001002294000170005015) nolu hesaba yatırılacaktır.
  6. Öğrenciler ders ücretlerini yatırırken, banka dekontuna isim ve öğrenci numarası yanında mutlaka ders ismini de yazdırmaları gerekmektedir.

4 SAATLİK DERS İÇİN YATIRILACAK ÜCRET : 70.56 TL
3 SAATLİK DERS İÇİN YATIRILACAK ÜCRET : 52.92 TL
2 SAATLİK DERS İÇİN YATIRILACAK ÜCRET : 35.28 TL

YAZ OKULUNDA AÇILACAK DERSLER İÇİN;    tıklayınız...